Ovce
4 posters
Strana 1 z 1
Ovce
Ač jsem myslela, že už po roce hraní nic novýho neobjevím, povedlo se víte, že s pomocí liány se dá dohnat ovce tam, kam chcete? Třeba do předem vyrobené ohrádky nevím, jestli se to ví, možná jsem objevila Ameriku a už dávno objevený, každopádně mě to příjemně překvapilo, tak proč se něpodělit
Re: Ovce
Tak já jsem to nevěděl, díky za tip :-)
Tomas- Admin
- Po?et p?ísp?vk? : 2459
Chááá, já jsem přispěla dobrou radou adminovi! Juchůů, jdu slavit Ne, jsem ráda, že se postřeh hodí... Jinak doporučuju ohrádku udělat fakt pořádnou, ovce jsou sice pitomý, ale pokud se snažej, tak třeba kameny časem přelezou... jsou to potvory
Je škoda že v původním S2 nejsou vrátka no Takhle když se je nepodaří prohnat přes ohradu tak to je v pytli, protože nahnat tam ovce a pak stavět poslední část ohrady...
Tomas- Admin
- Po?et p?ísp?vk? : 2459
Ale jo, dostavět poslední část ohrady se dá, pokud máš v zásobě klacky... ale ať to stavím jakkoli, stejně se mi vždycky nějak dostanou ven, potvory. Tuhle jsem měla jednu v chajdě a nešlo ji vyhnat ven... no co, aspoň byla kůže a pár mas
ten poslední díl ohrady zkus postavit co na nejvíc 99% a potom až tam vlezou tak dáš jednu ránu a bude hotovo
já sem prřišel na to že když přídete k ovci a stiknete akční tlačítko a otevře se jakoby její inventář a máte tam vlnu
garfielddadfv ffv frd- Po?et p?ísp?vk? : 1
Ano, přesně tak, proto si je taky vodíme k domečkům, abysme za něma nemuseli přes půl ostrova
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: