Ostrov 2
+5
Killer
azrael
1UK45
Tomas
medunka
9 posters
Stranded Forum :: Stranded II :: Záseky
Strana 1 z 1
Ostrov 2
Jak se mam dostat z druheho pstrova? Sbiram musle, ale z tech jsou jen perly a na tom kameni na kopci nefunguji tak zkousim lovit ryby, ale bojim se ze to nepujde aktivovat ten teleport, prosim poradte. Diky
medunka- Po?et p?ísp?vk? : 2
Re: Ostrov 2
z musli nevytahuj perly proste na ten správnej kámen hod 25 MUŠLÍ ne PEREL
Tomas- Admin
- Po?et p?ísp?vk? : 2459
Takže jak je nasbíram ty musle, tak je mam jen jako kdyby vysypat s toho ruksaku k tomu kameni a kamen pouzit (E) ??Tomas napsal:z musli nevytahuj perly proste na ten správnej kámen hod 25 MUŠLÍ ne PEREL
medunka- Po?et p?ísp?vk? : 2
ne ke kameni ale NA kámen, jo a pak normálně zmáškneš E a ono tě to teleportuje na další ostrov ale zjisti jakej kámen je ten správnej ( u všech dej E a poznáš to )
Tomas- Admin
Ja som tam dal aj ryby a fungovalo to. (Samozrejme surové)
Killer- Ban
- Po?et p?ísp?vk? : 296
no.. ja sem dal piratovi ty kameny on na ostrove rano uz nebyl. no tak co mam delat ted? anglictine sem nak neporozumel a tak sem ted v haji. dekuji za odpoved.
lMATRIXl- Začátečník V Ztroskotání
- Po?et p?ísp?vk? : 19
sorry ale už mě ser*š nejdřív ti zamknu téma a ty založíš další jako bys neuměl používat soukromý zprávy a ted to samý napíšeš do obou témat 1 bod napomenutí - dávej si na to pozor
Tomas- Admin
ja vim ze to tady asi nepatri. ale ja nevim jak se pouzivaji ty soukrome zpravy a kdyz to nevim tak zjistuju tak jak vim ze to jde zjistit.
lMATRIXl- Začátečník V Ztroskotání
- Po?et p?ísp?vk? : 19
a to těch mušlí musím mít v ruce 25? Nějak mi to na ten kámen nechce položit. Postupuju tak - C - ruksak, označím mušli, dám ruku - pak vidím, že mám v ruce mušli, přijdu ke kameni a dám e a nic se nestane, akorát, to nefachá.
Jasnovidec- Po?et p?ísp?vk? : 1
tu musli nemnas pouzit ale zahodit na kamen
MATRIX - minule jsem ti dalsi bod napomenuti nedal ale ted ho mas protoze tohle je spam a vis ze to sem nepatri! nahore mas Nemáte nové zprávy na to klikni
MATRIX - minule jsem ti dalsi bod napomenuti nedal ale ted ho mas protoze tohle je spam a vis ze to sem nepatri! nahore mas Nemáte nové zprávy na to klikni
Tomas- Admin
???
Tak co mam polozit na ty ruiny kameny nebo musle ? Protoze v te zprave je ze tam mam polozit kameny !
Grou- Ban
- Po?et p?ísp?vk? : 12
...v té zprávě je, že tam máš položit děti moře, nevím jestli jsou kameny děti moře
Tomas- Admin
Takze tam mam dat 25 veci z more ?
Grou- Ban
Jsem hodil 25 musli na kazdy kamen zmackl e a nikde to neslo, nevite co s tim ?
Grou- Ban
musíš na JEDEN kámen, takovej placatej
Tomas- Admin
Stranded Forum :: Stranded II :: Záseky
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: